Informasjon om våre rom

Røst Havfiske kan tilby dere mange ulike muligheter for overnatting, og håper at vi har et tilbud som passer nettopp dere.

Vi har 9 rom i hovedbygget. 2 stk enkeltrom, 500kr pr natt. 4 stk rom med 4 senger, 1100 kr pr natt. 1 stk dobbeltrom, 700 kr. 2 stk rom med 4 senger og kjøkken+sofa og spisebord,1300 kr pr natt.

Torsken,seien og serine huset er de største hyttene med plass til 6 personer, disse koster 1900 kr pr natt. Vi har også en litt mindre hytte der det ikke er dusj og toalett, denne heter kveita og koster 1300 pr natt.

Vi har 6 båter,alle koster 1800 pr døgn+ bensin. Den ene båten er 25 fot og kan leies med skipper. 

Felleskjøkken

Oppvaskmaskin

TV

Torsken og Seien

På baksiden av hovedbygget har vi i 2004 bygget to hytter på 55 kvadrat med kjøkkenkrok, toalett/dusj og opptil 6 soveplasser fordelt på to soverom og hems. Terassen på begge hyttene vender mot syd og ligger like ved vannet.

Eget bad

Terasse med utsikt

Opptil 6 soveplasser

Serine-huset

 

Serine-huset er et selvstendig bygg med kjøkken, bad og stue i underetasjen, og 3 soverom i andre etasje. Her er det soveplasser for opptil 6 personer. Stor veranda mot sør, med sitteplasser og grill. 

Kommer du med bobil?

Vi tar imot bobiler, 450 kr pr døgn og da har du adgang til kjøkken,dusj,strøm og toalett+vaskemaskin. Telt koster 150 pr natt og da får du samme tilgang som med bobil.                          Fra 14 Juli tar vi kun imot de som booket plass.

Vi har også badstue!

Vi har også badstue vi leier ut som rommer plass til hele 10 personer. Denne kan leies ut etter avtale.

Klar for en magisk opplevelse på Røst Havfiske, ytterst i lofoten?​

Kontakt oss for mer informasjon om bestilling

Røst Havfiske
info@rosthavfiske.no
Tel: 99258348
Nyhetsbrev

Få siste nyheter og tilbud på mail

Lenker